COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Vignale aut

Kr 529 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
15000Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Vignale aut

Kr 529 900

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår meget fine Kuga Vignale demobil. Vår bil er levert i Shadow Black lakk med Chasmere Skinn i setene, en kontrast som gir bilen et ekstra ekslusivt uttrykk. Disse lyse setene er behagelig i sitte selv med solskinn og +30 grader på temperaturmåleren. Bilen er utstyrt med den nye Euro 6 TDCi motoren til Ford på 150 Hk. Motoren er koblet til Fords anerkjente Powershift automatkasse og et utmerket 4x4 system. Kuga sine topp kjøreegenskaper, og komforten under alle kjøreforhold, blir fremhevet av flere biljournalister til å være av de beste i denne klassen.

Utstyrslisten på denne er rikholdig, vi trekker frem noen av høydepunktene:

  • Tilhengerfeste elektrisk innfelbart - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på hele 2 100 kg.

  • Programerbar dieselvarmer - Med denne kan du enkelt fra menyen på bilen starte en dieseldrevet tilleggsvarmer som varmer motor og kupeen på bilen. du har muligheten til å forhåndsdefinere et ønsket starttidspunkt. Nyt å komme til varm isfri bil i vinter.

  • Oppvarmet ratt. Helt supert på kalde dager.

  • Oppvarmet frontrute - nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

  • Premium skinnseter med unik Vignale mønster og 10-veis elektrisk justering

  • Panoramatak- gir et lysere miljø inne i bilen og gir kjøreturen den lille ekstra opplevelsen- prikken over i.

  • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

  • Automatisk bakluke. Med denne opsjonen kan styre bakluke elektrisk fra fjernstyring på nøkkelenheten eller ved å "sveipe" foten under støtfangeren bak. Superpraktisk når du har hendene fulle av handleposer eller bilen er møkkete bak

Garantien på denne bilen varer helt frem til 29.12.2022 eller 100 000 Kjørte km.

Bilen blir brukt som demobil, så km.stand vil endre seg. Ta kontakt med selger for eksakt km.stand. Bilen er klar for omgående kundelevering.

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Hallingdal, Valdres og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Gol: Kristian 95001543 kan også treffes på e-post (kn@hovrud.no).

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post (knut@hovrud.no). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post (stig@hovrud.no).

Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Vignale aut

Kr 529 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 150hk AWD Vignale aut
KM-stand 15000 Km
Registrert dato 29/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort interiør med lyse skinnseter
Drivstoff Diesel
Vekt 2230 kg
Registreringsnummer JR32774
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 8c955499-66f2-499b-a608-21fdb2bdbd41
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Vignale aut

Kr 529 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruise-kontroll;Aircondition;Aluminiumsfelger;Automatisk bakluke;Bluetooth;Cruise-kontroll;DAB+ radio;Dieselvarmer;Ebersprächer Parkeringsvarmer;Klimaanlegg med flere soner;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Panorama glasstak;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Varme i frontrute;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delte bakseter;El.vinduer;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri start/stopp;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;USB-tilkopling;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider
Mandag til fredag 08:00 til 16:00

Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.

Ring Knut(47273627) eller Stig(90109975) for avtale.


Knut Skattebo
Salgskonsulent

Telefon: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Telefon: 901 09 975