COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
18000Km
1499
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår topp-utstyrte demobil av Ford focus. Dette er en ST-Line med 8-trinns automat og 120Hk motor. En gjerrig bil men samtidig krefter i massevis når det er behov for det. Stillegående og fin og veldig stødig og komfortabel. En bil som må oppleves!!!

Vår bil er topp utstyrt, både hva gjelder komfort og sikkerhet. Bilen har bl.a. trafikkskiltgjenkjenning, og bilen kjenner da igjen fartsgrensen og vil programmere cruise-kontrollen automatisk i henhold til fartsgrense, den har aktiv filskifteholder som bidrar sterkt til å holde bilen i fila. Skulle du for eksempel sovne bak rattet, vil bilen automatisk holde bilen i riktig fil i noen sekunder. Tar du ikke da i rattet, vil bilen begynne automatisk nedbremsing og stans. Og den adaptive cruise-kontrollen holder naturligvis ogå automatisk riktig avstand til kjøretøyet foran. I køkjøring, vil denne bilen også automatisk følge køhastigheten, også helt ned til full stans. Av annet sikkerhetsutstyr kan nevnes fotgjengeroppdagelse, automatisk nedbremsing etter kollisjon, Active City Stop +++

Av komfortutstyr, har denne bilen også en lang liste. Panorama glasstak som kan åpnes, Bang&Olufsen premium lydanlegg, navigasjon i 8" skjerm som i tillegg har støtte for AppleCarPlay/Android Auto, norsk stemmestyring, Designpakke med røde bremsecalippere, stor spoiler og 19" hjul, trådløs lading for mobiltelefon. I tillegg har den montert full DEFA motorvarmerpakke med styring via app på smarttelefon.

Så er du ute etter en morsom bil å kjøre, med god plass, mye utstyr og høy komfort, kan dette være riktig bil for deg. Ford Focus har fått strålende kritikker i bilmediablader, journalistene har latt seg begeistre. La deg begeistre du også!

Bilen er i bruk som demobil og km stand kan derfor endre seg. Kontakt oss for eksakt km. stand på bilen.

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post (knut@hovrud.no). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post (stig@hovrud.no).

Gol: Kristian på 95001543, kan også treffes på e-post (kn@hovrud.no).

Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut
KM-stand 18000 Km
Registrert dato 17/09/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 1910 kg
Registreringsnummer JR33335
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 875e8abb-1468-41dd-aa7c-e1f9147f5583

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line aut

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

Annet
19" alu-felger;Adaptiv cruise-kontroll;Adaptive LED hovedlys;Aktiv filskifteholder;Aluminiumsfelger;Automatisk klimaanlegg;B&O Premium lydsystem;Blendfrie hovedlys;Bluetooth m/streaming;CityStop m/fotgjengeroppdagelse;DAB+ radio;DEFA m/app;Delvis skinnseter;El. justerbart førersete;Farget glass;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start/stopp;Oppvarmet frontrute;Panorama glasstak;Parkeringsassistent;Ryggekamera;ST-Line designpakke;Trafikkskiltgjenkjenning;Trådløs mobillading;Tåkelys foran;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB-tilkopling;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
Mandag til fredag 08:00 til 16:00

Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.

Ring Knut(47273627) eller Stig(90109975) for avtale.


Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975