COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2018 Subaru Outback 2,5i-S Sport Premium aut

Kr 469 900

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
13000Km
2498
5

Detaljer

Subaru Outback 2,5i-S Sport Premium aut

Kr 469 900

Inkl. omregistrering

Her har vi fått en meget flott bil, med sprek motor og automat samt et av markedets beste fire-hjulstreksystemer. Bilen fremstår som strøken!!

Subaru Outback er en stor og romslig premium-bil, med meget godt firehjulstrekksystem. Denne bilen er av versjonen Premium, som har nesten alt av utstyr. Masse sikkerhetssystemer for å foreygge og unngå kollisjoner, og masse komfortsystemer for å gjøre kjøreturen behagelig. Det er meget god plass, både i baksetet og i bagasjerommet, selv om du tar godt for deg med plass i førersetet. Denne bilen har også fått montert DEFA-pakke med kupevarmer for ekstra komfort og for ekstra sikkerhet er det montert bagasjeromsgitter. Her er alt på plass med andre ord!

Outback har også meget god bakkeklaring, både til fordel på ujevne hytteveier eller ved mye snø. Bilen leveres med 8 komplette hjul, alle på lettmetallfelger. Vinterhjul er piggfrie.

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post (knut@hovrud.no). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post (stig@hovrud.no).

Gol: Kristian på 95001543, kan også treffes på e-post (kn@hovrud.no).

Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Subaru Outback 2,5i-S Sport Premium aut

Kr 469 900

Inkl. omregistrering

Merke Subaru
Modell Outback
Variant 2,5i-S Sport Premium aut
KM-stand 13000 Km
Registrert dato 12/10/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2498
Motorkraft 175 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 166 g/km
Farge Beige
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer DR57111
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 3f1553ef-bb75-44de-a483-b489cdaab00b

Tilbehør bil

Subaru Outback 2,5i-S Sport Premium aut

Kr 469 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruise-kontroll;Automatisk bakluke;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromsgitter;Blindsonevarsler;Bluetooth m/streaming;DAB+ radio;DEFA-pakke m/kupevarmer;El. seter m/minne;Eye-sight;Frontkamera;Hengerfeste;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start/stopp;Ryggekamera;Skinnseter;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;USB-tilkopling;Xenonlys;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg vinter;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
Mandag til fredag 08:00 til 16:00

Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.

Ring Knut(47273627) eller Stig(90109975) for avtale.


Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975