Viktig COVID-19 informasjon
COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
25500Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Er du klar for en virkelig komfortabel bil? Med lavt støynivå og lavt forbruk?

Ford Mondeo Hybrid er virkelig en av de mest komfortable bilene på markedet! Stødig bil med gode seter. Langturene blir å lengte etter med denne bilen!! Hybrid-løsningen er såkalt "Full-hybrid". Ingen bekymring for ladepunkter eller kapasitet, denne bilen ordner alt selv. Bilen bruker kun strøm når bilen går lett, og bruker både motor og bremsekraft for å relade batteriene. Også i høyere hastighet kan bilen velge å kun kjøre på strøm. Dette resulterer i et meget behagelig forbruk, både for lange og korte turer. Denne bilen er av det meget godt utstyrte slaget. Den har skinnseter, el.justering av seter med minne, LED-hovedlys med autoblending, navigasjon, ryggekamera, adaptiv cruise-kontroll ++++. Den har 2 sett hjul der vinterhjul er piggfrie Nokian. Med så lav kilometer er dette som en ny bil å regne. Meget pen, uten større skrammer. Blen har også fått lakkbehandling med DiamondCare, Bilen selges naturligvis fri for heftelser. Heftelse som er på bilen i dag, blir slettet ved salg.

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post (knut@hovrud.no). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post (stig@hovrud.no).

Gol: Line på 99721063, kan også treffes på e-post (line@hovrud.no).

Hovrud Auto har avdeling både på Leira og Gol. Derfor vil ikke plasseringen av bilen alltid stemme overens med beskrivelsen på Finn. Ved henvendelse flytter vi bilen mellom avdelingene for å gjøre dette enklest mulig for deg som kunde. Bare ta kontakt på forhand så ordner vi dette til du kommer. Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut
KM-stand 25500 Km
Registrert dato 13/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer JR32636
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 5f93e3d2-8a64-4edb-a81b-5db1f35fab1c

Tilbehør bil

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Titanium aut

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruise-kontroll;Bluetooth m/streaming;DAB+ radio;Farget glass;LED Hovedlys;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start/stopp;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Ryggekamera;USB-tilkopling;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delvis skinnseter;El.vinduer;Elektriske speil;Fjernstyrt sentrallås;Lettmet. felg vinter;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Servostyring;Sommerhjul;Startsperre

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 til 16:00


Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.


Ring Knut (47273627) eller Stig (90109975) for avtale.Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975