2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin
3000Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Denne bilen er registrert 15.mai 2020, så her her det full 5-års garanti!!

Dette er en meget godt utstyrt Titanium-versjon, med el. justerbare seter i delskinn, LED hovedlys, parkeringsassistent, adaptiv cruise-kontroll +++ Bilen er fullspekket med sikkerhetssystemer, som f.eks. blindsonevarsling, føreroppmerksomhetsovervåking, filskiftevarsler, fotgjengeroppdagelse, samt varsel for kryssende trafikk. Ford Focus er defintivt en av de sikreste bilene i sin klasse. Masse sikkerhetsutstyr for å unngå uhell, og også flere systemer som slår inn dersom uhellet er ute. Med 5 stjerner i EURO NCAP etter nyere og strengere tester, viser hvilken sikkerhet det ligger i Ford Focus. Komforten i denne bilen er også hentet fra øverste hylle. Stille og godt førermiljø, gode seter med mye sidestøtte, og ikke minst en enorm romfølelse inne i bilen. Av teknikk har bilen 8" touch-skjerm, med enkel styring av radio, navigasjon og telefontilkopling. Denne skjermen støtter også Apple CarPlay/Android-Auto for mulig speiling av enkelte apper fra telefon til skjerm. Selvfølgelig er det også mulig å streame musikk fra telefonen til anlegget i bilen, som er et meget godt balansert Bang & Olufsen anlegg. I tillegg har bilen ladeplate, så støtter telefonen din trådløs lading, ligger mulighetene åpne. Så for å korte det ned, er dette en meget flott bil, med topp utstyr, topp komfort og topp sikkerhet. Det er vanskelig å se hvor det går an å få mer bil for pengene!!!

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post ([email protected]). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post ([email protected]).

Gol: Line på 99721063, kan også treffes på e-post ([email protected]).

Hovrud Auto har avdeling både på Leira og Gol. Derfor vil ikke plasseringen av bilen alltid stemme overens med beskrivelsen på Finn. Ved henvendelse flytter vi bilen mellom avdelingene for å gjøre dette enklest mulig for deg som kunde. Bare ta kontakt på forhand så ordner vi dette til du kommer. Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium
KM-stand 3000 Km
Registrert dato 15/05/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1670 kg
Registreringsnummer JR33852
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0NXXGCHNJU63823
Referanse 4631f009-9a57-47d7-86f5-f1e0d5f8ab0e
NB - Payload 480

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruise-kontroll;Automatisk klimaanlegg;Blindsonevarsler;DAB+ radio;Delvis skinnseter;El. justerbart førersete;Head-up display;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start/stopp;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Trådløs lading;Valgbare kjøremodus;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB-tilkopling;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 til 16:00


Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.


Ring Knut (47273627) eller Stig (90109975) for avtale.Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger