2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin
1500Km
998
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Her har du mulighet til å siker deg en skikkelig godbit! Fullutstyrt ST-Line, med designpakke, førerassistent, parkeringsassistent, ++++. Ekstra stilig bil med ST-design elementer og røde bremsecallippere. ST-line har sorte detaljer både utvendig og innvendig for mest mulig sportslig fremtreden. Disse detaljene sammen med den mørke grå fargen, gir en utrolig spenstig bil!! Innvendig har den naturligvis SYN3 8" skjerm med touch og støtte for Android Auto/Apple CarPlay. Stream musikken din fra Spotify eller hør på lydbok mens du kjører. Veldig enkel oppkopling. Bilen har også det store stereoanlegget, tilpasset av Bang&Olufsen. Her er det meget bra lyd, både på høyt og lavt nivå!! Ellers av utstyr kan nevnes: Navigasjon, LED Hovedlys, Vinterpakke med oppvarmet ratt og frontrute, Parkeringspakke med parkeringsassistent, Familiepakke med skiluke, Komfortpakke med automatisk klimaanlegg og nøkkelfritt system, 18" sommehjul og automatisk blending.

Motoren i denne bilen har også høstet premie for årets motor i Europa, og er en liten og kjapp motor som leverer både gode krefter og lavt forbruk.I tillegg er den svært stillegående. Flott bil som egner like godt for småturer på butikken som på ferieturen!!

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post (knut@hovrud.no). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post (stig@hovrud.no).

Gol: Line på 99721063, kan også treffes på e-post (line@hovrud.no).

Hovrud Auto har avdeling både på Leira og Gol. Derfor vil ikke plasseringen av bilen alltid stemme overens med beskrivelsen på Finn. Ved henvendelse flytter vi bilen mellom avdelingene for å gjøre dette enklest mulig for deg som kunde. Bare ta kontakt på forhand så ordner vi dette til du kommer. Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 1500 Km
Registrert dato 30/06/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 97 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1800 kg
Registreringsnummer JR33936
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 6a8cbda3-ac67-411c-94e6-9ed0c5a1e2ea
NB - Payload 520

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 299 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruise-kontroll;Bluetooth m/streaming;DAB+ radio;Familiepakke;Farget glass;Komfortpakke;LED Hovedlys;Nøkkelfri start/stopp;Oppvarmet frontrute;Parkeringsassistent;ST-design pakke;Teknologipakke;Vinterpakke;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB-tilkopling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 til 16:00


Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.


Ring Knut (47273627) eller Stig (90109975) for avtale.Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger