Favoritter Lukke favoritter
Filter
16 Samsvarende biler

Kontakt en av våre selgere i Hallingdal eller i Valdres,så hjelper vi deg med å skaffe deg din neste bil, brukt som ny. Ta kontakt med oss allerede i dag.

Har du en kurant bil du ønsker å selge, kontakt oss for et godt tilbud.

Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag kl. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 472 73 627, kan også treffes på e-post knut@hovrud.no.

Gol: Line på 997 21 063, kan også treffes på e-post line@hovrud.no.

Vi har avdeling både på Leira og Gol. Ved henvendelse flytter vi bilen mellom avdelingene for å gjøre dette enklest mulig for deg som kunde. Bare ta kontakt på forhånd så ordner vi dette til du kommer. Hovrud Auto er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til oss for en hyggelig prat og prøvekjøring!

E-post: post@hovrud.no

Telefon: 61 36 39 00

 • Virtuelt showroom
 • Videovisning?

  Nå kan du få våre modeller demonstrert –fra din egen sofa.

  Du kan nå se, og kjøpe, bil hjemmefra via live video-chat med en av våre selgere.

  Ta kontakt md oss idag for å avtale tid for videosamtale.

  Les mer om vårt virtuelle showroom her.

  Kontakt oss

Lager biler liten skrift

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger