2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin/Elektrisitet
3000Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Vi seleger vår flotte Mondeo Hybrid til meget god pris, nybilpris på denne er ca. 528.000,- Hvorfor ikke gjøre kjøreturen både komfortabel og billig? Ford Mondeo Hybrid er en fullutstyrt bil med det aller meste, både av komfort-systemer og sikkerhetssystemer. Nyt turen i et meget stille miljø, med god plass, god sikkerhet og lavt forbruk, uten å måtte tenke på ladestopp. Ford Mondeo Hybrid = Komfort!!! Vår bil er en meget godt utstyrt versjon, med både adaptiv cruise-kontroll, adaptive LED hovedlys, automatisk bakluke, navigasjon på stor skjerm med støtte for Apple CarPlay/Android Auto, innfellbart tilhengerfeste, el.seter i delskinn m/minne ++++

Kom innom for en behagelig prøvetur og en hyggelig bilprat!

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post ([email protected]). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post ([email protected]).

Gol: Line på 99721063, kan også treffes på e-post ([email protected]).

Hovrud Auto har avdeling både på Leira og Gol. Derfor vil ikke plasseringen av bilen alltid stemme overens med beskrivelsen på Finn. Ved henvendelse flytter vi bilen mellom avdelingene for å gjøre dette enklest mulig for deg som kunde. Bare ta kontakt på forhand så ordner vi dette til du kommer. Hovrud Auto AS og Hovli Auto AS er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC Hybrid Titanium
KM-stand 3000 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 101 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer JR33939
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0FXXWPCHKK35926
Referanse beddf4db-3d69-46dc-8aff-23f733bfa2b5

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruise-kontroll;Automatisk bakluke;Automatisk klimaanlegg;Bluetooth m/streaming;DAB+ radio;Delvis skinnseter;El. seter m/minne;Hengerfeste;Korsryggjustering i førersete;LED hovedlys;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Ryggekamera;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri start/stopp;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/Cd;Regnsensor;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB-tilkopling;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 til 16:00

Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.

Ring Knut (47273627) eller Stig (90109975) for avtale.Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger