2016 Ford C-Max 1,5 TDCi Titanium X aut

Kr 179 900

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
63000Km
1499
5

Detaljer

Ford C-Max 1,5 TDCi Titanium X aut

Kr 179 900

Inkl. omregistrering

Her har vi fått inn en tilnærmet strøken C-Max, med lav kilometerstand og fullt servicehefte. Siste service i mars-21 sammen med EU-godkjenning. Ford C-Max er av de smarteste familiebilene, med høy sittestilling og med store vindu bakover i bilen. Dette gjør at både små og store har meget godt utsyn fra sin sitteposisjon og gjør kjøreturen mer spennende. I tillegg så muliggjør dette et meget stort og romslig bagasjerom med plass til det meste, både for en hektisk hverdag og for den lange ferieturen. Baksetet er i tillegg justerbart for å optimalisere beinplass for baksetepassasjerer. Dette er også en av makedets mest komfortable bil i sin klasse. Gode seter og topp sikkerhetsutstyr er noe av det som gjenkjenner bilen. I denne bilen er det også kombinasjonen 120Hk dieselmotor sammen med automat som gjør bilen til en meget behagelig opplevelse. Vår bil er meget godt utstyrt. Den har delskinn seter, xenon-lys, ryggekamera, panoramatak, justerbart baksete, stor skjerm for radio/handsfree SYNC2, for å nevne noe. Den leveres med 8 komplette hjul, alle på alu-felger. Vinterdekk er piggdekk.

Hovrud Auto AS er din Ford og bruktbil forhandler i Valdres, Hallingdal og Indre Sogn.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg også om du har andre merker enn Ford. Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Våre åpningstider er mandag til fredag KL. 0800 – 1600. Vi stiller gjerne opp utenom våre vanlige åpningstider etter avtale. Du kan ringe oss når det passer deg, også kveld eller helg.

Leira: Knut på 47273627, kan også treffes på e-post ([email protected]). Stig på 90109975, kan også treffes på e-post ([email protected]o).

Gol: Line på 99721063, kan også treffes på e-post ([email protected]).

Hovrud Auto har avdeling både på Leira og Gol. Derfor vil ikke plasseringen av bilen alltid stemme overens med beskrivelsen på Finn. Ved henvendelse flytter vi bilen mellom avdelingene for å gjøre dette enklest mulig for deg som kunde. Bare ta kontakt på forhand så ordner vi dette til du kommer. Hovrud Auto AS og Hovli Auto AS er medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel hos oss. Vi tar forbehold om eventuelle feil i våre annonser.

Spesifikasjoner

Ford C-Max 1,5 TDCi Titanium X aut

Kr 179 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell C-Max
Variant 1,5 TDCi Titanium X aut
KM-stand 63000 Km
Registrert dato 16/10/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 109 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2000 kg
Registreringsnummer CF80998
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN WF0VXXGCEVFJ82335
Referanse 4ef24c29-18ac-4725-96b0-03eb671db681
NB - Payload 528

Tilbehør bil

Ford C-Max 1,5 TDCi Titanium X aut

Kr 179 900

Inkl. omregistrering

Annet
Automatisk bakluke;Automatisk klimaanlegg;Bluetooth m/streaming;DAB+ radio;Delvis skinnseter;Glasstak;Justerbare bakseter;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri start/stopp;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Panorama glasstak;Parkeringsassistent;Regnsensor;Ryggekamera;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Xenonlys;Aluminiumsfelger;Beltevarsler;Delte bakseter;Farget glass;Fjernstyrt sentrallås;Lakkerte støtfangere;Metallic lakk;Nedfellbare bakseter;Regnsensor;Sentrallås;Sommerhjul;USB-tilkopling;Varme i seter;Vinterhjul med pigg;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Uttakbare bakseter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08:00 til 16:00

Utenom våre vanlige åpningstid møter vi deg/dere gjerne etter avtale.

Ring Knut (47273627) eller Stig (90109975) for avtale.Knut Skattebo
Salgskonsulent

Tlf: 472 73 627

Stig Aastveit
Daglig Leder

Tlf: 901 09 975

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger