Sportslig og eksklusiv Puma til Norge

29.05.2020

Nå kommer den helt nye og svært praktiske kompakt-SUV-en Ford Puma som en sportslig og eksklusiv Vignale-variant. Den prisbelønte 125 HK EcoBoost-bensinmotoren kan nå også fås med en helt ny 7-trinns automatgirkasse.

- Med nye Puma får du ikke bare den beste bagasjeplassen i segmentet. Du får også et svært godt utvalg av drivlinjer og utstyrsnivåer som gjør at de fleste kan finne noe som passer for dem.Tilbakemeldingene på vår nye kompakt-SUV har så langt vært svært gode, og da spesielt på varianten som kommer som mild hybrid, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Basert på den sporty Puma ST-Line kommer nå Puma ST-Line Vignale. Med denne får du enda mer premium styling og spesifikasjoner. Unike detaljer for denne inkluderer sateng aluminium i grillen og sorte detaljer i den støtfangeren og en stor spoiler bak. Som standard får du også LED-hovedlys, Windsor-skinnseter, skinnratt, et premium B&O lydanlegg og Ford Nøkkelfritt system.

Mer drivstoffeffektiv og bedre kjøreegenskaper

I kombinasjon med den prisbelønte 1-liters EcoBoost bensinmotoren med 125 HK kan du nå også få en helt ny 7-trinns dobbeltklutsj automatgirkasse. Den leverer et drivstofforbruk på 0.6 l/mil og et CO-uslipp på 137 g/km - målt etter den nye og langt strengere WLTP-målemetoden. Den avanserte girkassen har i tillegg til en svært god girutveksling også lavere vekt og helt sømløse girskifter, noe som igjen bidrar til både økt drivstoffeffektivitet, komfort og mer dynamiske kjøreegenskaper.

Tidligere i år kom Puma som mild hybrid med et enda lavere bensinforbruk. Systemet fungerer ved at en elektromotor sømløst integreres med 1.0-liters EcoBoost-bensinmotoren, som leverer opptil 155 HK. Den bruker lagret energi til å gi bilen ekstra dreiemoment, opptil 240 Nm ved akselerasjon, og leverer også opptil 9 % redusert drivstofforbruk.

     Puma ST-Line Vignale

Best bagasjeromsplass i klassen

Nye Ford Puma har det største og smarteste bagasjerommet i klassen. Du har opptil 456 liter til rådighet som kan utnyttes på en rekke måter. Geniale Ford MegaBox gir et dypt oppbevaringsrom på opptil 80 liter under gulvet i bagasjerommet. Dette oppbevaringsrommet gjør at du kan frakte produkter tilsvarende to golfbager på høykant, eller planter som er 115 cm høye.

Nye Puma leveres nå enten som en sportslig Puma ST-Line, en stilig Puma Titanium eller den mer luksuriøse Puma ST-Line Vignale. Alle kommer med rikelig med standardutstyr, inklusive et helt nytt system for fareadvarsler som kan gi informasjon om viktige situasjoner før de blir synlige for sjåføren eller bilens sensorer.

Tidligere i mai ble det også annonsert at nye Puma kommer som en ny Ford Performance Puma ST-modell senere i år.

Ford har investert rundt 200 millioner euro i en toppmoderne fabrikk i Craiova i Romania for å produsere nye Puma. Til sammen har bilprodusenten investert nesten 1,5 milliarder euro i fabrikken siden 2008.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer