Vi forbereder oss til El-bil salg

14.09.2020

Forberedelsene våre til El-bil salg er allerede godt i gang og i bildet ovenfor kan du se jobben vi allerede har begynt på.

Det er Gol som er først ute med ny El-bil infrastruktur og det kommer til å bli nye ladestasjoner ute, i salgshall og i verkstedet.

Vi har allerede fått nye Ford Kuga ladbar hybrid og Ford Explorer ladbar hybrid, og snart kommer Ford sin helelektriske Mustang Mach-E, og vi skal ha ladere på plass.

Ta kontakt for å lære mer om våre nye elektriske alternativer eller klikk på knappene nedenfor for å lese mer om Kuga, Explorer eller Mustang Mach-E.

E-post: [email protected]

Telefon Gol: 900 75 355

Telefon Leira: 61 36 39 00

Kontakt oss

 • Mustang Mach-E
 • Mustang Mach-E

  Opptil 610 km rekkevidde, DC hurtiglading med kontrollert boost opptil 150 kW (125 kW for standard range), telefon som nøkkel, og intuitiv teknologi hjelper føreren og sørger for overlegen kjøreopplevelse.

  Les mer om Mustang Mach-E


 • Kuga
 • Kuga ladbar hybrid

  Kugas avanserte ladbare hybrid teknologi kombinerer en batteridrevet elektrisk motor med en 2,5-liters bensinmotor. Kraft gjenvunnet under bremsing bidrar også til å lade batteriet mens du kjører. Når den er fulladet, kan Kuga ladbar hybrid kjøre opp til 56 km på ren elektrisk kraft ved kombinert kjøring og hele 68 km ved bykjøring.

  Les mer om Kuga


 • Explorer
 • Explorer ladbar hybrid

  Det allsidige interiøret har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og har samtidig generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse.

  Les mer om Explorer

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser