​Einar fra Oslo er den første i Norge som fikk sin nye Mustang Mach-E

04.05.2021

Einar Flåte fra Oslo ble den første norske kunden som fikk sin nye helelektriske SUV, Ford Mustang Mach-E. I løpet av de neste månedene skal tusenvis av kunder få overlevert den svært ettertraktede nye elbilen.

– Dette har jeg gledet meg til! Mustang Mach-E er på mange måter en drømmebil for meg. Det første jeg likte var det tøffe og sporty utseende. Lang rekkevidde, firehjulstrekk er også viktig. Når Ford i tillegg setter den legendariske Mustang-logoen på en bil, betyr det også kvalitet og gode kjøreegenskaper, sier den svært fornøyde bileieren fra Oslo, Einar Flåte.

Han bestilte bilen, en First Edition Long range i carbonized grey special metallic, den første dagen det ble åpnet for bestilling, og fikk i dag endelig overrakt bilen.

– Jeg må medgi at det var et impulskjøp, men kjenner nå at jeg, selv om jeg nærmer meg 60, føler på en slags barnslig glede over ny bil, sier Flåte.

Tusenvis av kunder vil etter planen få Mustang Mach-E de neste månedene

Sist onsdag kom det et skip til Drammen med et stort antall kundesolgte Mustang Mach-E. I dag var administrerende direktør Per Gunnar Berg i Ford Motor Norge på plass hos Ford-forhandleren RøhneSelmer i Oslo, for selv å overlevere den første bilen til den første norske kunden.

– Dette er en stor dag for oss i Ford Norge. Mustang Mach-E representerer på mange måter det nye Ford, hvor elektriske biler som både ser bra ut, har lang rekkevidde og er utstyrt med det siste av teknologi skal være oppnåelige for folk flest. Dette vil tusenvis av norske kunder få merke de neste ukene og månedene, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge.

– Vi har nå svært mange biler som er kommet eller er på vei til Norge, og vet at det er mange kunder som har ventet tålmodig. Derfor er det flott nå og endelig være i gang og overrekke Einar Flåte den aller første kundeleverte bilen i Norge, sier administrerende direktør i RøhneSelmer, Kjetil Hagestande.

Mustang Mach-E First Edition

STOLT EIER: Einar Flåte fra Oslo med sin nye Mustang Mach-E First Edition

– Flere tusen vil få sin Mustang Mach-E i god tid før sommerferien

De bilene som allerede er i Norge, skal nå fordeles til forhandlere over hele landet. Deretter skal de klargjøres fortløpende før kundene kontaktes og får overlevert sin nye bil.

– Covid-19 situasjonen har dessverre gjort at dette har tatt lengre tid enn vi hadde ønsket. I løpet av mai og juni vil imidlertid et stort antall biler komme til Norge, og norske kunder vil få de utlevert i god tid før årets sommerferie, sier Ford Motor Norges administrerende direktør.

Priser fra 412 000 kroner

Den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil som byr på en rekordlang elektrisk rekkevidde på opptil 610 km, mulighet for firehjulstrekk, svært gunstige priser og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig og fleksibel og fungerer perfekt som en familiebil.

  • For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 412 000 kroner.
  • En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på opptil 610 km og bakhjulstrekk vil koste fra 463 400 kroner.
  • Ønsker du firehjulstrekk og opptil 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 482 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på opptil hele 540 km vil prisen være fra 544 000 kroner.

Storstilt elektrifisering: Alle nye personbiler skal være helelektriske i 2030

Tidligere i år annonserte Ford at de skulle investere 22 milliarder dollar (rundt 190 milliarder kroner) globalt i elektrifisering. Dette var nesten dobbelt så mye som selskapets tidligere investeringsplan for elektriske kjøretøy.

I 2030 forventer Ford at alle personbiler de skal selge i Europa vil være helelektriske biler. Hele 2/3 av deres nyttekjøretøysalg forventes det at er enten helelektriske eller ladbare hybrider i 2030.

Se video fra overleveringen her:

Kontakt ossLes mer om Mustang Mach-E

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer