Første leveringer av nye Mustang Mach-E hos Hovrud Auto

20.05.2021

Nå har vi endelig begynt å levere de første bilene av nye Ford Mustang Mach-E og ser frem til å levere et større antall av bilen i tiden fremover.

Vi gratulerer familien Rosendal som den første eier av Mustang Mach-E i Valdres og takker for at de valgte Hovrud Auto. Stian Rosendal var den første valdrisen som reserverte den helelektriske Mustangen og nå har drømmebilen endelig kommet.

Les Avisa Valdres sin sak om den første overleveringen her.

Leveringene av nye Mustang Mach-E fortsetter i tiden fremover og vi ønsker å gi en stor takk til alle tålmodige kjøpere. Nå er bildrømmen ikke langt unna for de fleste!

Oslo-Trondheim uten ladestopp

Den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil som byr på en rekordlang elektrisk rekkevidde på opptil 610 km, mulighet for firehjulstrekk, svært gunstige priser og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig og fleksibel og fungerer perfekt som en familiebil.

  • For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 422 000 kroner.
  • En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på opptil 610 km og bakhjulstrekk vil koste fra 473 400 kroner.
  • Ønsker du firehjulstrekk og opptil 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 492 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på opptil hele 540 km vil prisen være fra 554 000 kroner.

Vi har nå en demobil tilgjengelig som man prøvekjøre dersom du ønsker å bli bedre kjent med bilen. Ta kontakt med oss idag dersom du ønsker å prøve bilen.

E-post: [email protected]

Telefon: 61 36 39 00 (Leira) / 900 75 355 (Gol)

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser