Ford Ranger Raptor

Hovrud Auto på turné igjen!

18.04.2023

Våren er kommet og bilgleden vokser! Vi i Hovrud Auto vil igjen ta turen vestover for å vise frem våre flotte modeller, og for å hilse på nye og gamle kjente.

Vi har med oss Ford Kuga PHEV, Ford Mustang Mach-E og nye Ford Ranger Raptor. Alle biler med mulighet for prøvekjøring.

Vi står utenfor Esso i Lærdal fredag 21. april fra 12-17, og vi står på Torgplassen i Øvre Årdal lørdag 22. april fra 12-17.

 • Ford Ranger Raptor
 • Ford Ranger Raptor

  Den helt nye Ranger Raptor, med 290Hk , 3,0-liter EcoBoost bensin, 10-trinns automat. Dette har blitt en helt ny bil fra innerst til ytterst, med ekstreme egenskaper for kjøring utenfor vei og enda bedre komfort på kjøring etter landevei. Dette er absolutt noe av det råeste du kan kjøre om dagen! Nå med 3-års serviceavtale inkludert i prisen!


 • Ford Mustang Mach-E
 • Ford Mustang Mach-E

  Fortsatt en sikker vinner i el-bil markedet. Med høyt utstyrsnivå som standard, lang rekkevidde og fantastisk pris! Gjennom flere nøytrale tester stikker denne bilen seg ut, bl.a. som en av de som holder best på strømmen også vinterstid! Nå med 0,25% kampanjerente og 5-års serviceavtale inkludert i prisen!!


 • Ford Kuga PHEV
 • Ford Kuga PHEV

  Inntil 65km rekkevidde på strøm og klasseledende lavt forbruk på langtur! En nytelse å kjøre med topp komfort, rikelig med standardutstyr og god plass. Spar masse bensin på lokalkjøringen din og ikke vær redd for å ta en lang tur i ferier eller helger! Nå med 3-års serviceavtale inkludert i prisen!


Velkommen innom oss for en hyggelig prat og en spennende prøvetur!


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser