Ford Transit og Ranger

Hovrud Auto – Firmabil

Hovrud Auto tilstreber å kunne tilby våre firmabilkunder ekstra god service.

Vi vet at firmabilen er nødvendighet for deres drift og vi ønsker å hjelpe deg med å finne gode løsninger på dette.

Våre selgere vil sørge for god rådgivning og veiledning ved kjøp eller leasing av deres neste firmabil.

Velkommen til våre avdelinger på Leira i Valdres og Gol i Hallingdal.

Kontakt oss for et forslag

Kontakt en av våre selgere så hjelper vi deg med å skaffe deg din neste nye bil. Ta kontakt med oss allerede i dag.

Ring oss på 61 36 39 00 for Valdres, 900 75 355 for Hallingdal eller benytt epost: [email protected]. Kontakt oss gjerne også på kveld eller i helgen.

Har du en kurant bil du ønsker å selge, kontakt oss for et tilbud på denne.

Velkommen til oss for en hyggelig prat og prøvekjøring!

Kontakt ossBestill prøvekjøringSe alle våre nyttekjøretøy

 • Transit Custom
 • Transit Custom

  Transit Custom har alltid vært kjent for sin kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet samt det overlegne nivået på design og håndverk. Nå tilbyr den et enda bredere utvalg av smarte funksjoner og teknologier.

  Nå også med forbedret effektivitet takket være et tilgjengelig utvalg av avanserte diesel- og hybridalternativer.

  Les mer om Transit CustomPrisliste


 • Transit Van
 • Transit

  Smartere, mer praktisk, med tilkoblet teknologi. Mer kraftfulle og effektive motorer. Et slående nytt design, og viktigst av alt, forbedret lastekapasitet. Dette er nye Ford Transit.

  Les mer om TransitPrisliste


 • Transit Courier
 • Transit Courier

  Spreke nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene. For eksempel har den lasterom på hele 2,3 kubikkmeter, og rommer dermed mer enn noen annen varebil i sin klasse.

  Den nye versjonen er også full av avansert teknologi. Den har systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og stemmestyring som gjør at du kan holde fokus på veien. Motorene er også oppgradert, så bilen er mer økonomisk i drift enn noensinne.

  Les mer om transit CourierPrisliste


 • Transit Connect
 • Transit Connect

  Med et lekkert nytt utseende, fullstendig oppdatert interiør og mer avansert teknologi enn noensinne, er det tydelig at Transit Connect har tatt steget opp på et nytt nivå.

  Transits velkjente kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet er intakt, med fleksibel seteløsning for forsetepassasjer. Med mulighet for kort og lang akselavstand, som gir anledning for volumer opptil 3,6m³ (VDA) og lastekapasitet fra 520-890 kg. Dette er nå en ekstremt funksjonell varebil i 1-tonnsklassen, utstyrt med nyttig kjøreassistanseteknologi – teknologier som gir føreren kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåker og kontrollerer hastigheten, og ivaretar sikkerheten til fotgjengere.

  Teknologien gir også bedre drivstofføkonomi og lavere utslipp, og dermed lavere driftskostnader.

  Les mer om Transit ConnectPrisliste


 • Transit Chassis Cab
 • Transit Chassis Cab

  Nye Ford Transit Chassis tilbyr det beste innen Transit-fleksibilitet. Bilen kan skreddersys for å passe dine jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

  Les mer om Transit Chassis CabPrisliste


 • Ranger Wildtrak
 • Ford Ranger

  Nye Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide smartere. Avanserte systemer inkludert trafikkskiltgjenkjenning, filskiftevarsler og parkeringssensorer hjelper deg å følge med på hva som skjer rundt deg og gjør deg tryggere på veien. Annen teknologi som bakkestartassistanse, hill descent control og aktiv parkeringshjelp bidrar til å gi deg full kontroll over bilen.

  Les mer om RangerPrisliste


 • Ranger Raptor
 • Ranger Raptor

  Helt nye Ranger Raptor er avlet frem for topp ytelse i terrenget. Dette er en bil som er utviklet fra bunnen av for å være herre over ethvert miljø, og den er noe helt for seg selv.

  Så snart du setter deg i de skreddersydde setene, merker du at dette ikke er noen vanlig pickup. En rekke avanserte teknologier og smarte systemer leverer en suveren kjøreopplevelse, og det kraftige terrengstyrings-systemet er kun et knappetrykk unna

  Les mer om Ranger RaptorPrisliste


 • Transit Minibuss
 • Transit Minibuss

  Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer. For første gang gjør et innebygd FordPass Modem det mulig for deg og passasjerene dine å ha 4G Wi-Fi, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet.

  Les mer om Transit MinibussPrisliste


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser