Bruktbil fra Hovrud Auto

Tilbud varer til: 31.12.2021

Bruktbil fra Hovrud Auto

  • Bruktbil Hovrud Auto
  • Vi har til enhver tid et godt utvalg av bruktbiler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av våre fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi er behjelpelige med å skaffe frakt av bilen helt hjem til deg om det er et ønske. Selvfølgelig er bilene du får kjøpt hos oss fri for heftelser. De aller fleste bilene leveres med DAB+ radio.

    Se vårt utvalg av brukte biler her


Mangler bruktbilen noe ekstrautstyr? Ettermarkedet hos oss tilby en mengde av ettermontert utstyr som eks. tilhengerfeste og motorvarmer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Våre brukte Ford-biler er Ford Approved og tilbyr den samme service og support som du kan forvente som en ny Ford bil kunde. Ford Approved bruktbil gir deg det beste utvalget av brukt Ford og bilene oppfyller de strenge kravene som er satt for å bli Approved by Ford.

Hovrud Auto tar gjerne din gamle bil i innbytte, og/eller hjelper deg med finansiering av bilen via Ford Credit eller Gjensidige Bank med løpetid helt opp til 7 år. Hovrud Auto har samarbeid med Gjensidige forsikring som sikrer deg en god forsikring til en hyggelig pris.

Kontakt oss

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser